12901522_10157072390565221_9150695923101972430_o.jpg

Mitt navn er Erlend Andrè Ekle. Jeg er 28 år gammel og kommer fra Klæbu. Jeg tok min 5 årige mastergrad innenfor kiropraktikk på Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England, og har siden jobbet i Trondheim på Kiropraktorgården.

Sammen med min kjære bestemte vi oss for å flytte til nordmøre, nærmere bestemt Surnadal for å etablere oss. Der jobber hun som sykepleier i kommunen, og jeg praktiserer kiropraktikk på Betna i samme bygg som Trollheimen Treningssenter, og i Rindal på Bakken Helse. 

Jeg stortrives i yrket, og føler stor glede av å kunne tilby mine helsetjenester til alle i distriktet!

Som kiropraktor ligger min ekspertise i å vurdere, diagnostisere og behandle ulike muskel- og skjelettlidelser. En typisk førstegangskonsultasjon består av en grundig samtale, nøye undersøkelse og eventuell nødvendig behandling. Pasientene mine skal sitte igjen med en forståelse for sitt problem, hvordan det skal fikses og hvor lang tid det skal ta. 

I Norge har kiropraktorene opparbeidet seg flere rettigheter som bl.a. sykemeldingsrett på intill 12 uker, rett til å henvise til spesialist eller billeddiagnostikk som MR, røntgen og CT. 

Jeg er stolt medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF) som er den eneste utøverorganisasjonen for kiropraktorer i Norge og samler med svært få unntak alle landets kiropraktorer som har offentlig godkjenning og som kvalifiserer til medlemskap i organisasjonen. Medlemskap i NKF forutsetter eksamen fra et lærested som er godkjent av enten European Council on Chiropractic Education (ECCE) eller The Council on Chiropractic Education International (CCEI), eventuelt er kiropraktorstudent ved en slik utdanningsinstitusjon, og autorisasjon til å behandle pasienter i Norge. Det å være medlem av NKF er rett og slett er kvalitetsstempel, og sikrer deg som pasient at din kiropraktor har god nok utdanning!